PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2001
Tom
55
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Spozycie zywnosci w latach 90 w Polsce
(
Sekula W.
,
Figurska K.
), s. 2-4
artykuł:
Krakowskie targowanie czyli trzy w jednym
(
Smolinski E.
), s. 3
artykuł:
Szczegolne wlasciwosci zywieniowe ryb
(
Kolakowska A.
,
Kolakowski E.
), s. 10-13
artykuł:
Dzialalnosc Zarzadu Glownego SITSpoz. w 2000 r.
, s. 14
artykuł:
Zapewnienie jakosci a bezpieczenstwo zdrowotne zywnosci
(
Sikora T.
,
Kolozyn-Krajewska D.
), s. 15-16
artykuł:
HACCP - bezpieczenstwo zywnosci
, s. 19
artykuł:
Hochland inwestuje i tworzy rynek
(
Piekut H.
), s. 20-21
artykuł:
Piramida jakosci
(
Smolinski E.
), s. 22-23
artykuł:
Gorace lato i mrozna zima nie sa przeszkodami nie do pokonania
(
Weisser T. H.
,
Lazarowicz P.
), s. 24-25
artykuł:
Szkolenia - wazny element wdrazania systemu HACCP w przetworstwie ryb
(
Hillar J.
,
Kolodziej K.
), s. 26-27
artykuł:
Dopasowany do procesu pod kazdym wzgledem
, s. 28-29
artykuł:
Krajowy rynek rzepaku na tle rynku europejskiego
(
Rosiak E.
), s. 30-33
artykuł:
Nowe, genetycznie modyfikowane odmiany rzepaku
(
Krygier K.
), s. 34
artykuł:
Kryteria przyjecia jakosciowego nasion rzepaku do przetworstwa
(
Karczmarczuk E.
), s. 35
artykuł:
Charakterystyka konsumentow tluszczow
(
Gorska-Warsewicz H.
), s. 36
artykuł:
Chcemy budowac duza firme
(
Stus M. P.
), s. 37-38
artykuł:
Centrum Doskonalosci w Instytutcie Rozrodu Zwierzat i Badan Zywnosci PAN w Olsztynie
(
Kozlowska H.
), s. 39
artykuł:
Osiagniecia w pozbiorczej technologii owocow
(
Jarczyk A.
), s. 40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.