PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2007
Tom
---
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Mamy swoje sposoby
(
Wojciechowski T.
,
Lesniewski B.
), s. 10-11
artykuł:
Boom na szkolenia
(
Trafialek J.
), s. 12-15
artykuł:
Bestia gorsza od salmonelli
(
Czerski M. J.
,
Kudyba E. A.
), s. 20
artykuł:
Toksyczny twarozek z Brytanii
(
Zawinowska I.
), s. 22-24
artykuł:
Jeden znak, kilku producentow
(
Mielke T.
), s. 25-27
artykuł:
Omega-3 kontra omega-6
(
Cichosz G.
,
Czeczot H.
), s. 28-31
artykuł:
Wielki powrot rzepaku
(
Wosztyl D.
), s. 32-33
artykuł:
System wczesnego ostrzegania
(
Kwiatek K.
), s. 34-36
artykuł:
Brakujacy element
(
Dzwolak W.
), s. 38-39
artykuł:
Zywnosc w sieci
(
Tanska I.
,
Tanski H.
), s. 40-42
artykuł:
Sukcesy Browarow Lubelskich Perla
, s. 43
artykuł:
Komu jest potrzebne ISO 22000
(
Dzwolak W.
), s. 44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.