PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2003
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Zmiany w obowiazujacym prawie
(
M.S.
), s. 12
artykuł:
Uszlachetnianie dymem aromatyzowanym
, s. 50
artykuł:
Public relations w firmach miesnych [czesc pierwsza]
(
Kotarbinski J.
), s. 48-50
artykuł:
Oszolamianie trzody chlewnej farmakologiczne i z uzyciem pradu elektrycznego a jakosc miesa
(
Moje M.
), s. 46
artykuł:
Konkurs Wedlin-2002 Jesien
, s. 8-9
artykuł:
Konkurs na najlepszy wyrob 2002 wyprodukowany na Nominie
, s. 10
artykuł:
Automatyzacja procesu dojrzewania kielbas surowych [czesc druga]. Wyznaczanie optymalnych warunkow suszenia kielbas surowo dojrzewajacych
(
Leutz U.
,
Wallburg J.
,
Fischer A.
), s. 34
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.