PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2004
Tom
08
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Ciezki chleb
(
Lys G.
), s. 14-16
artykuł:
Kompletna oferta
(
Olma G.
), s. 20-21
artykuł:
Sezon na lody
, s. 22
artykuł:
Delicjada po szczecinsku
(
Nowak B.
), s. 24-25
artykuł:
HACCP - porady praktyczne - cz.VI
(
Gniado M.
), s. 28
artykuł:
STIR w piecu
(
Mrukowicz A.
), s. 34
artykuł:
Zboza i wybrane produkty zbozowe - czesc VI. Pieczywo - cz.II
(
Gawloska-Kamocka A.
), s. 38
artykuł:
Trwalosc i swiezosc
(
Baranowicz A.
), s. 42
artykuł:
Zlote ziarno
(
Baranowicz A.
), s. 46-47
artykuł:
Nie tylko chalwa
(
Poskier E.
), s. 48-49
artykuł:
Sklep na kolkach
(
Nowak B.
), s. 50-51
artykuł:
Nowosci Sudbacku
(
Kocot B.
), s. 52
artykuł:
Ciastkarskie fantazje
(
Fertala H.
), s. 53-54
artykuł:
Piekarze to artysci
(
Rozanska I.
), s. 55-56
artykuł:
Najlepsi na polskim rynku
(
Abramczyk A.
), s. 57-59
artykuł:
Zywnosc transgeniczna - strach przed nieznanym?
(
Pysz M.
), s. 60-62
artykuł:
Kolejne zmiany w przepisach o oplacie produktowej
(
Makowska U.
), s. 64-65
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.