PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2002
Tom
50
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Zbozopochodne produkty u progu XXI wieku
(
Ceglinska A.
), s. 19-22
artykuł:
Wygodne dekoracje
(
Kubicka L.
), s. 64
artykuł:
Winterhalter specjalista w zmywaniu blach i koszy
, s. 32
artykuł:
Sarotti flagowa marka Stollwercka
(
A.L.
), s. 54
artykuł:
Sacharydy i substancje slodzace w wytwarzaniu zywnosci oraz kosmetykow
(
Gasparska R.
), s. 42-43
artykuł:
Przepisy prawne dotyczace produkcji i obrotu zywnoscia
(
Janik M.
,
Staszewska E.
), s. 4-8
artykuł:
Polski system certyfikacji wyrobow
(
Slowinska E.
), s. 2-3
artykuł:
Od swiata granic do swiata horyzontow
(
Banasik M.
), s. 68-70
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.