PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2010
Tom
09
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
The antioxidant potential of carotenoid extract from Phaffia rhodozyma
(
Grazma-Michalowska A.
,
Stachowiak B.
), s. 171-188
artykuł:
Evaluation of variations in principal indices of the culinary meat quality obtained from young bulls of various breeds
(
Iwanowska A.
,
Pospiech E.
,
Lyczynski A.
,
Rosochacki S.
,
Grzes B.
,
Mikolajczak B.
,
Iwanska E.
,
Rzosinska E.
,
Czyzak-Runowska G.
), s. 133-149
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.