PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2007
Tom
42
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Wplyw kwasu askorbinowego i ekstraktow wodnych z tymianku na zmiany wskaznika TBA i barwy modelowych pieczeni wieprzowych podczas ich przechowywania chlodniczego
(
Tyburcy A.
,
Skup D.
,
Rozbicki P.
), s. 52-55
artykuł:
Interpretacja rozporzadzenia Komisji [WE] nr 2073-2005 w sprawie kryteriow mikrobiologicznych dotyczacych srodkow spozywczych
(
Nowak A.
), s. 60-62
artykuł:
Copeland Dual Scroll alternatywa dla sprezarek srubowych w duzych ukladach klimatyzacyjnych
(
Glowala A.
), s. 18-22
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.