PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2001
Tom
55
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Uwarunkowania wdrazania i funkcjonowania systemu HACCP
(
Ziajka S.
,
Dzwolak W.
,
Cybulski A.
,
Tarczynska A.
), s. 14-16
artykuł:
Sciezki jakosci
(
Smolinski E.
), s. 24-25
artykuł:
Sanitarna konstrukcja pomp odsrodkowych
, s. 28-29
artykuł:
Napoj z Frutafit to napoj dla Ciebie
(
Rooijakkers M.
), s. 30-31
artykuł:
Jakosc mikrobiologiczna jogurtow krajowych
(
Pluta A.
,
Berthold A.
,
Ziarno M.
,
Molska I.
,
Frelik I.
,
Nowosielska R.
,
Orzechowska R.
), s. 37-39
artykuł:
Rozwoj rynku napojow bezalkoholowych w Polsce w aspekcie integracji z UE. Czesc I
(
Szczepaniak I.
,
Wigier M.
), s. 40-42
artykuł:
Konsument napojow bezalkoholowych
(
Gorska-Warsewicz H.
), s. 43
artykuł:
Metody immunometryczne do oznaczania aflatoksyn, pestycydow i glutenu
(
Leszczynska J.
), s. 44-46
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.