PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2007
Tom
45
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Wartosc uzytkowa tusz zwierzat lownych
(
Zmijewski T.
,
Cierach M.
,
Kwiatkowska A.
), s. 17-23
artykuł:
Energochlonnosc wybranych procesow rozdrabniania miesa
(
Tkacz K.
), s. 55-61
artykuł:
Wplyw czesciowej zamiany tluszczu zwierzecego tluszczem roslinnym na jakosc sensoryczna kielbas drobno rozdrobnionych
(
Piotrowska E.
,
Szczepaniak B.
,
Dolata W.
,
Graczyk B.
), s. 119-131
artykuł:
Jakosc popularnych rynkowych kielbas srednio rozdrobnionych
(
Makala H.
,
Tyszkiewicz S.
,
Wawrzyniewicz M.
), s. 133-145
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.