PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Informacyjny. Centralne Laboratorium Technologii Przetwórstwa i Przechowalnictwa Zbóż
Rocznik
1998
Tom
---
Numer
1-2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1-2
artykuł:
VIII Konferencja w Krynicy Morskiej na temat: Doskonalenie metod oceny jakosci ziarna zboz i przetworow zbozowych
, s. 5-8
artykuł:
Jubileusz 50-lecia CLTPiPZ
, s. 9-11
artykuł:
Szanse polskiego mlynarstwa w momencie wlaczenia polskiej gospodarki w struktury Unii Europejskiej
(
Gorniak W.
), s. 12
artykuł:
Charakterystyka pszenic amerykanskich pod katem przydatnosci dla koncowego uzytkownika. Zakresy oceny jakosci pszenicy
(
D'Appolonia B. L.
), s. 13-16
artykuł:
Metodyka oceny wartosci przemialowej ziarna pszenicy
(
Sitkowski T.
), s. 17
artykuł:
Klasyfikacja alweograficzna odmian pszenicy uprawianych w Polsce
(
Abramczyk D.
), s. 18-29
artykuł:
Wplyw mechanicznego uszkodzenia skrobi podczas przemialu ziarna na wlasnosci technologiczne maki
(
Sitkowski T.
), s. 30-31
artykuł:
Przewidywania wielkosci zbiorow pszenicy oraz tendencje cen na swiatowym rynku z uwzglednieniem rowniez pszenicy durum
(
Van L. G.
), s. 31-35
artykuł:
Rola i zadania Stowarzyszenia Mlynarzy RP
(
Filipiak A.
), s. 36
artykuł:
Zmiany jakosci glutenu po zbiorach pszenicy i problemy zwiazane z jego oznaczaniem
(
Rothkaehl J.
), s. 37-43
artykuł:
Dodatki do zywnosci wedlug dyrektyw Unii Europejskiej i prawodawstwa polskiego
(
Rothkaehl J.
), s. 44-46
artykuł:
Praktyczne wskazowki odnosnie stosowania techniki NIR w zakladach zbozowo-mlynarskich
(
Rothkaehl J.
), s. 47
artykuł:
Normy przedmiotowe dla ziarna zboz a standardy jakosciowe w handlu ziarnem zboz
(
Gorniak W.
), s. 48-49
artykuł:
Sytuacja prawna w zakresie urzadzen pomiarowych stosowanych do oceny jakosci ziarna zboz i przetworow zbozowych
(
Szerszen A.
), s. 50-52
artykuł:
Mozliwosci poprawy jakosci maki w mlynie
(
Jurga R.
), s. 52-57
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.