PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2005
Tom
59
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
URSCHEL przede wszystkim satysfakcja i bezpieczenstwo klienta
, s. 24
artykuł:
Swiatowe Forum Mleczarskie 2005
(
AG
), s. 30
artykuł:
Rozwoj rynku produktow mleczarskich
(
Gorska-Warsewicz H.
), s. 20-23
artykuł:
Od sera do sera
(
Koczon P.
), s. 26-27
artykuł:
Nowe regulacje Komisji I Parlamentu Europejskiego dotyczące sektora mleczarskiego
(
Nitecka E.
)
artykuł:
Innowacyjne oczyszczanie sciekow mleczarskich
(
Jedrzejewska M.
), s. 53-55
artykuł:
Handel zagraniczny produktami mleczarskimi w 2005 r.
(
Szajner P.
), s. 10
artykuł:
Czynniki decydujace o jakosci masla. Czesc I
(
Staniewski B.
), s. 36-40
artykuł:
Czynnik witalnosci
, s. 44-45
artykuł:
Cechy sensoryczne biosmietany zawierajacej szczepy probiotyczne bakterii mlekowych
(
Ziarno M.
,
Makowska M.
), s. 46-50
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.