PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2001
Tom
55
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Zastosowanie enzymow w produkcji zywnosci na przelomie wiekow
(
Warchalewski J. R.
), s. 40-44
artykuł:
Zapewnienie bezpieczenstwa zywnosci poprzez wdrozenie systemu HACCP oraz norm ISO 9000
, s. 48-49
artykuł:
Technologia czystych pomieszczen
(
Lewicki P. P.
), s. 60
artykuł:
Standard BRC szansa na zapewnienie jakosci produktow spozywczych znakowanych marka handlowa
(
Drosik M.
), s. 68
artykuł:
Reklama porownawcza jako element strategii firm przemyslu spozywczego
(
Swiatkowska M.
), s. 16-19
artykuł:
Opakowania aktywne
(
Panfil-Kuncewicz H.
,
Kuncewicz A.
), s. 72-75
artykuł:
Nowa technologia Polski Twarog
, s. 99
artykuł:
Nanofiltracja - nowoczesne technologie membranowe w uzdatnianiu wody i oczyszczaniu sciekow w przemysle spozywczym
(
Pietraszek M.
), s. 58-59
artykuł:
Materialy opakowaniowe z polimerow biodegradowalnych
(
Leszczynski W.
), s. 81-84
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.