PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2010
Tom
64
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Turniej wigilijny
, s. 15
artykuł:
Szkolna konferencja
, s. 17
artykuł:
System lojalnosciowy. Budowanie systemu lojalnego i aktywnego goscia w gastronomii
(
Sadlok-Lonc J.
), s. 22
artykuł:
Swiezo zmrozone. Maszyny do produkcji lodow
(
Grzesinska W.
), s. 5-6
artykuł:
Samoobsluga systemowa. Globalne i centralne systemy rezerwacji uslug hotelarskich [VII]
(
Kowalik A.
), s. 24
artykuł:
Pod Kogutem. Z wizyta w Swinoujsciu
(
D.M.
), s. 17
artykuł:
Po sasiedzku. Dobre rady spod wiatraka
(
hol
), s. 26-27
artykuł:
Pelna informacja. Znakowanie zywnosci w gastronomii [II]
(
Czarniecka-Skubina E.
), s. 12-13
artykuł:
Otwarci na szkolenia. Firma Primulator zaprasza do swej nowej podwarszawskiej siedziby
, s. 27
artykuł:
Kuchnia Wielkich Mistrzow
(
Serwatowski W.
), s. 20-21
artykuł:
Kto jest gdzie, czyli sciezki ku gastronomicznym sukcesom
, s. 18
artykuł:
Kawowe eliminacje
(
Moczydlowski M.
), s. 23
artykuł:
Ile kosztuje personel. MoJa gastronomia: poprawa wynikow finansowych [IV]
(
Matuszak D.
), s. 14
artykuł:
Gdy gosc sie skarzy. Reklamacje i doskonalenie systemu HACCP w gastronomii
(
Dzwolak W.
), s. 4
artykuł:
Duza roznorodnosc, wysoka jakosc. Wina wloskie na prezentacji Enoteca Italiana
(
Ka
), s. 30
artykuł:
Czas na lody. Lody i desery lodowe
(
Czerwinska D.
), s. 8-9
artykuł:
Burzliwe metody. Wina musujace z historia w tle
(
Zatorski S.
), s. 31-32
artykuł:
Apartament przy plazy. Z wizyta w Swinoujsciu
(
DM
), s. 16
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.