PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
2005
Tom
12
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Uzysk oraz procentowy udzial czesci zasadniczych z rozbioru tusz wieprzowych zroznicowanych masa oraz klasa miesnosci weglug systemu klasyfikacji EUROP
(
Zybert A.
,
Kocwin-Podsiadla M.
,
Krzecio E.
,
Sieczkowska H.
,
Antosik K.
), s. 232-244
artykuł:
Uzysk i procentowy udzial miesa przeznaczonego do przetworstwa oraz elementow kulinarnych pozyskanych z wykrawania tusz wieprzowych zroznicowanych masa oraz klasa miesnosci wedlug systemu klasyfikacji EUROP
(
Zybert A.
,
Kocwin-Podsiadla M.
,
Krzecio E.
,
Sieczkowska H.
,
Antosik K.
), s. 245-253
artykuł:
Szacowanie okresu przydatnosci do spozycia produktow miesnych za pomoca modeli prognostycznych
(
Kajak K.
,
Kolozyn-Krajewska D.
), s. 53-64
artykuł:
Sklad kwasow tluszczowych miesni longissimus dorsi i biceps femoris swin pul x pbz oraz Naima x P-76 z gospodarstw chlopskich
(
Grzeskowiak E.
,
Borzuta K.
,
Borys A.
,
Grzeskowiak S.
,
Strzelecki J.
), s. 48-52
artykuł:
Modele wzrostu bakterii Pseudomonas w produktach gotowych do spozycia
(
Rosiak E.
,
Kolozyn-Krajewska D.
), s. 191-205
artykuł:
Komputerowa analiza obrazu mikrostruktury drobno rozdrobnionych farszow miesnych i wedlin z roznym udzialem tluszczu
(
Krzywdzinska-Bartkowiak M.
,
Dolata W.
,
Piatek M.
), s. 131-139
artykuł:
Jakosc sensoryczna oraz ogolna liczba drobnoustrojow w miesniach piersiowych kurczat brojlerow w zaleznosci od metody i czasu przechowywania chlodniczego
(
Kondratowicz J.
), s. 78-87
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.