PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2008
Tom
46
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Produkty miesne Brassica - teoretyczne przeslanki dla wykorzystania prozdrowotnych walorow kapusty bialej w produkcji wedlin
(
Bartoszek A.
), s. 7-14
artykuł:
Mozliwosci poprawy jakosci miesa poprzez wzbogacanie diety w selen, cynk i witamine E na przykladzie jagnieciny
(
Gabryszuk M.
,
Oprzadek J.
), s. 15-23
artykuł:
Mozliwosc wykorzystania rodzimej rasy krolikow popielnianskich bialych do towarowej produkcji miesa wysokiej jakosci
(
Bielanski P.
,
Kowalska D.
,
Pankowski P.
), s. 25-32
artykuł:
Wplyw dodatku ekstraktu z rozmarynu na jakosc hamburgerow drobiowych
(
Pietrzak D.
,
Myron M.
), s. 43-50
artykuł:
Wykorzystanie komputerowej analizy obrazu do oceny jakosci wieprzowego miesnia najdluzszego
(
Dasiewicz K.
,
Slowinski M.
,
Tylewicz U.
), s. 51-58
artykuł:
Wplyw tuczu jagniat paszami suchymi lub z udzialem zielonek na uzysk elementow kulinarnych oraz podstawowy sklad chemiczny i cechy sensoryczne miesa
(
Strzelecki J.
,
Borys B.
,
Grzeskowiak E.
,
Borys A.
,
Borzuta K.
,
Lisiak D.
), s. 59-71
artykuł:
Wplyw masy tucznikow linii PEN-AR-LAN na wartosc rzezna i jakosc miesa
(
Strzelecki J.
,
Borzuta K.
,
Lisiak D.
,
Borys A.
,
Grzeskowiak E.
,
Janiszewski P.
), s. 73-82
artykuł:
Wplyw dodatku wybranych hydrokoloidow na jakosc produktow blokowych zawierajacych x-karagen
(
Adamczak L.
,
Florowski T.
), s. 95-102
artykuł:
Sensoryczna i konsumencka ocena przetworow miesnych. Wybrane zagadnienia
(
Makala H.
), s. 103-115
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.