PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
2002
Tom
09
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Modification of cassava starch
(
Sriroth K.
,
Piyachomwan K.
,
Sangseethong K.
,
Oates C.
)
artykuł:
Flow property study of corn starch after addition of hemicelluloses from buckwheat hulls
(
Burisova A.
,
Hromadkova Z.
,
Ebringerova A.
,
Stadlerova K.
,
Dandar A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.