PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1997
Tom
51
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Zywnosc malo przetworzona z produkcji na srednia i mala skale
(
Tyszkiewicz S.
), s. 2-5
artykuł:
Aktualne problemy zaopatrzenia w wode
(
Wichrowska B.
), s. 6-8
artykuł:
Zagadnienia niedoboru jodu w Polsce
(
Gajda J.
), s. 9-11
artykuł:
Mieso i jego przetwory w supermarketach
(
Kajor M.
), s. 11
artykuł:
Zastosowanie biotechnologii w przetworstwie surowcow roslinnych. Czesc I. Produkcja roslin transgenicznych
(
Grajek W.
,
Malepszy S.
), s. 12-15
artykuł:
Metody oznaczania mikotoksyn
(
Piotrowska M.
,
Zakowska Z.
), s. 16-18
artykuł:
Skrobia oporna i jej wykorzystanie jako zrodlo blonnika pokarmowego w produkcji zywnosci
(
Bradley G.
,
Krygier K.
,
Wroniak M.
), s. 19-20
artykuł:
Trzynastka okazala sie szczesliwa
, s. 21-23
artykuł:
Taropak'97
(
Smolinski E.
), s. 24-26
artykuł:
XIII Warszawskie Targi Spozywcze
, s. 28
artykuł:
Polepszacze pieczywa - wczoraj, dzis i jutro. Czesc I - Przeszlosc
(
Piesiewicz H.
), s. 29-31
artykuł:
Swiatowy Dzien Normalizacji
, s. 31
artykuł:
Rynek napojow alkoholowych w Niemczech
, s. 32
artykuł:
Klient - klucz do sukcesu przedsiebiorstwa branzy miesnej
(
Lacka I.
), s. 33-35
artykuł:
Mleko UHT Sielska Dolina w nowym opakowaniu
, s. 38
artykuł:
Mleczarska konferencja marketingowa
, s. 38
artykuł:
Substytuty podpuszczki otrzymane przy uzyciu drobnoustrojow modyfikowanych metoda inzynierii genetycznej
(
Dajnowiec F.
,
Reps A.
,
Jarmul I.
,
Wasilewski R.
), s. 39-42
artykuł:
Prof.dr Wieslaw Rzedowski
, s. 42
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.