PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2008
Tom
07
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Nutritional valve and baking applications of spelt wheat
(
Kohajdova Z.
,
Karovicova J.
), s. 5-14
artykuł:
Quality changes in whole, gutted and filleted three fish species [Gadus euxinus, Mugil cephalus, Engraulis encrasicholus] at frozen storage period [minus 26 degrees Celsius]
(
Hulya O. H.
,
Kayisoglu S.
), s. 15-28
artykuł:
Tea extracts antioxidative potential in emulsified lipid system
(
Gramza-Michalowska A.
,
Hes M.
,
Korczak J.
), s. 29-34
artykuł:
Physicochemical and antioxidant properties of selected Polish grape and fruit wines
(
Tarko T.
,
Duda-Chodak A.
,
Sroka P.
,
Satora P.
,
Jurasz E.
), s. 35-45
artykuł:
Vegetable products as HACCP system subject in modern gastronomy
(
Gramza-Michalowska A.
,
Korczak J.
), s. 47-53
artykuł:
Changes of body composition during weight reduction program based on the diet and physical exercises and long term effectiveness of this therapy in obese adolescents
(
Regula J.
,
Jeszka J.
), s. 55-63
artykuł:
In vitro cholesterol uptake by Lactobacillus acidophilus isolates
(
Ziarno M.
), s. 65-74
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.