PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczna Żywność
Rocznik
2001
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Jak zapewnic bezpieczenstwo zdrowotne zywnosci?
(
Kolozyn-Krajewska D.
), s. 4-9
artykuł:
Co rozumiemy pod pojeciem wartosci odzywczej zywnosci?
(
Kunachowicz H.
), s. 10-14
artykuł:
Zywnosc funkcjonalna - potrzeba zywieniowa czy promocja nowych wyrobow
(
Janicki A.
), s. 15-19
artykuł:
Kwasy tluszczowe w rynkowych produktach spozywczych. Czesc I - produkty cukiernicze, produkty typu fast food, produkty zbozowe, slone przekaski, nasiona i orzechy
(
Balas J.
), s. 20-24
artykuł:
Sprzezone dieny kwasu linolowego. Czesc I. Budowa, powstawanie, wystepowanie w zywnosci
(
Bartnikowska E.
), s. 25-30
artykuł:
Hydrokoloidy pochodzenia roslinnego jako zamienniki zelatyny
(
Waszkiewicz-Robak B.
,
Swiderski F.
), s. 31-37
artykuł:
Choroby prionowe. Realne zagrozenie czy nieuzasadniona psychoza
(
Popowski J.
), s. 38-44
artykuł:
Pozostalosci lekow weterynaryjnych w zywnosci pochodzenia zwierzecego - regulacje prawne Unii Europejskiej
(
Lewicki J.
), s. 45-47
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.