PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1996
Tom
40
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Energooszczedna technologia produkcji spirytusu surowego
(
Stecka K. M.
,
Milewski J. A.
,
Miecznikowski A. H.
), s. 15-19
artykuł:
Metody wykrywania zafalszowan przetworow owocowych
(
Czapski J.
,
Tyma P.
), s. 22-25
artykuł:
Oferta National Starch na targach FIE'96 [dodatkow do zywnosci]
, s. 40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.