PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2007
Tom
---
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Soki, napoje, nektary w calodziennym menu
(
Rosiak E.
), s. 32-34
artykuł:
Rzecz o fontannach
(
Ignacionek E.
), s. 38
artykuł:
Rozmowa z Karolem Okrasa szefem kuchni hotelu Le Royal Meridien Bristol, laureatem Hermesa Poradnika Restauratora
(
Domeracka K.
), s. 24-25
artykuł:
Marketing zywieniowy
(
Rejman K.
), s. 44-45
artykuł:
Kawa - przysmak milionow
(
Ignacionek E.
), s. 42
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.