PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2004
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Co nas czeka w 2004 roku?
(
Kamyszek K.
), s. 28
artykuł:
Co przyniesie rok 2004?
(
Duda Z.
), s. 30
artykuł:
Wprowadzenie do systemu HACCP
(
Hutyra A.
), s. 37-39
artykuł:
Ile zakladow wejdzie do Unii?
(
Stocka J.
), s. 43
artykuł:
O rynek amerykanski warto walczyc
(
Przybylska E.
), s. 44-45
artykuł:
Przyszlosc jest na Wschodzie
(
Soltysik K.
), s. 61
artykuł:
Wedzenie produktow pochodzenia zwierzecego
(
Michalski M. M.
), s. 63-65
artykuł:
Wedzenie - tradycja i nowoczesnosc
(
Parzychowski R.
), s. 80
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.