PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1993
Tom
02
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
The effect of sample preparation on dietary fiber determination
(
Gronowska-Senger A.
,
Drywien M.
,
Skrzypecka A.
)
artykuł:
Fast ionexchange chromatography of low molecular rapeseed proteins
(
Amarowicz R.
,
Ciska E.
,
Kmita-Glazewska H.
)
artykuł:
Effect of technological parameters on the quality of agglomerated whole milk powder. II. Physico-chemical properties
(
Zbikowski Z.
,
Zbikowska A.
,
Ziajka S.
)
artykuł:
Radioactive food contamination in Warsaw in the fifth year after the Chernobyl accident
(
Mazur G.
,
Jednorog S.
)
artykuł:
Lyophilized associated cultures of lactic acid bacteria and yeasts in gluten-free bread starters
(
Wlodarczyk M.
,
Jezynska B.
,
Warzywoda A.
)
artykuł:
Biochemical and physico-chemical analysis of starch polysaccharides
(
Huber A.
,
Praznik W.
)
artykuł:
Computer image analysis for the estimation of kernel quality in faba bean [Vicia faba L.minor]
(
Kubiak A.
,
Usajewicz I.
)
artykuł:
Evaluation of crude oils pressed and extracted from seeds of Cucurbita pepo
(
Wieczorek C.
,
Kowalski A.
,
Zalewski S.
)
artykuł:
Tocopherols in food rations of selected populations from the Wielkopolska Region. III. Manual and brain workers
(
Duda G.
)
artykuł:
The effect of variety and environment factors on physico-chemical properties of potato starch
(
Kolodziej Z.
)
artykuł:
Tocopherols in food rations of selected populations of the Wielkopolska Region. IV. Aged people
(
Duda G.
)
artykuł:
Effect of technological parameters on the quality of agglomerated whole milk powder II. Physico-chemical properties
(
Zbikowski Z.
,
Zbikowska A.
,
Ziajka S.
), s. 25-32
artykuł:
Computer image analysis for the estimation of kernel quality in faba bean [ Vicia faba L.minor ]
(
Kubiak A.
,
Usajewicz I.
), s. 51-57
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.