PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Higiena
Rocznik
2006
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Weterynaryjne prawo UE - przepisy podstawowe
(
Kolodziej P.
,
Aciuszew L.
), s. 3-8
artykuł:
Przepisy prawne dotyczace dezynsekcji i deratyzacji oraz ochrony przed szkodnikami
(
Gliniewicz A.
), s. 8-10
artykuł:
Dezynfekcja w przemysle spozywczym - poszukiwanie alternatywnej metody
(
Wysok B.
,
Uradzinski J.
), s. 11-12
artykuł:
Oswiadczenia zywieniowe i zdrowotne dotyczace produktow spozywczych - znaczenie dla profilaktyki chorob zywieniowo zaleznych
(
Ciok J.
), s. 12-14
artykuł:
Wybrane aspekty prawne zwiazane z zapewnieniem jakosci i bezpieczenstwa w produkcji pasz oraz surowcow zywnosciowych pochodzenia zwierzecego
(
Kwiatek K.
), s. 15-18
artykuł:
Charakterystyka systemow zapewnienia jakosci w sektorze spozywczym
(
Wyrzykowska B.
), s. 18-21
artykuł:
Zwiazki antyzywieniowe w zbozach, roslinach motylkowych i rzepaku - zagrozenia dla zdrowia ludzi i zwierzat
(
Bogdan J.
), s. 22-25
artykuł:
Szkolenia personelu produkcyjnego w zakladach produkujacych i dystrybuujacych zywnosc - obowiazek prawny, roztropnosc producenta, krok ku polepszeniu jakosci
(
Kowalska A. J.
), s. 25-26
artykuł:
Technologia wysokich cisnien nowa metoda utrwalania zywnosci
(
Pietrzak D.
), s. 27-29
artykuł:
Roztocze [Acari] - wektory mikroorganizmow
(
Boczek J.
,
Szlendak E.
), s. 29-31
artykuł:
Przydatnosc promieniowania UV do inaktywacji paleczek Salmonella na powierzchni jaj konsumpcyjnych
(
Szczawinski J.
,
Nowicki M.
,
Peconek J.
), s. 32-33
artykuł:
Wybrane zagadnienia z zakresu zapewnienia bezpieczenstwa w lancuchu produkcji miesa drobiowego
(
Kwiatek K.
), s. 33-35
artykuł:
Wystepowanie Escherichia coli O157:H7 w mleku surowym
(
Ruszczynska A.
,
Szteyn J.
,
Wiszniewska-Laszczych A.
), s. 35-36
artykuł:
Grzyby dopuszczone do obrotu w Polsce
(
Zarzynska J.
,
Zarzynski P.
), s. 39-40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.