PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Horticulturae
Rocznik
2003
Tom
15
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
The yield and seed weight of some bean cultivars in relation to weather conditions
(
Labuda H.
,
Paplinski R.
)
artykuł:
The impact of cover crops on overwintering of plants and mineral composition of leeks
(
Kolota E.
,
Adamczewska-Sowinska K.
)
artykuł:
The effect of environmental factors on seed germination of St.John's wort [Hypericum perforatum L.]
(
Suchorska-Tropilo K.
,
Osinska E.
)
artykuł:
The effect of covering and cultivation methods on crisp lettuce yields
(
Slodkowski P.
,
Rekowska E.
)
artykuł:
Results of a nine year study of the effect of semi growing rootstocks on the growth and yielding of the Ligol apple
(
Czynczyk A.
,
Bartosiewicz B.
)
artykuł:
Postharvest quality of Oneida plums stored in a cold room in open air or in boxes tightly wrapped in polythene foil
(
Plich H.
)
artykuł:
Fresh culinary herb production in pots as affected by a method and date of garden thyme [Thymus vulgaris L.] propagation
(
Capecka E.
)
artykuł:
Effect of nitrogen fertilization on growth and development of Pelargonium x hortorum. II. Effect of different N forms
(
Lis-Krzyscin A.
)
artykuł:
Effect of manure and nitrogen fertilization on yielding and chemical composition of stinging nettle [Urtica dioica L.]
(
Biesiada A.
)
artykuł:
Biological and production value of 20 blackcurrant cultivars
(
Radajewska B.
)
artykuł:
Assessment of possibilities of Eucalyptus gunnii Hook. propagation by cuttings from seedlings
(
Koziara Z.
)
artykuł:
Accumulation of polyphenolic acids in the herb of five populations of Hypericum genus
(
Osinska E.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.