PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2000
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
SAPARD - 7 lat szansy dla przemyslu miesnego
(
Sakowski T.
), s. 4
artykuł:
Ceny miesa i przetworow w 1999 r.
(
Swietlik K.
), s. 14-17
artykuł:
Specjalista w produkcji dodatkow
, s. 18
artykuł:
Wedliny od Tarczynskiego - 10 lat istnienia firmy
, s. 22
artykuł:
Masownica - urzadzenie uniwersalne
, s. 28-30
artykuł:
Wplyw rodzaju paszy i czasu dojrzewania na zawartosc wolnych aminokwasow w miesie kurczat
, s. 32-35
artykuł:
Produkcja szynki surowej i gotowanej
, s. 38-40
artykuł:
Wedzenie
, s. 42
artykuł:
Produkcja kielbas surowych
, s. 44-45
artykuł:
Autoklawy wodne w technologii zywnosci
, s. 46
artykuł:
Procesy zachodzace podczas kutrowania
, s. 54
artykuł:
Czynniki wplywajace na jakosc wedlin
(
Slowinski M. P.
,
Mroczek J.
), s. 59-60
artykuł:
Koncepcja logistyczna hurtowego rynku miesa w Poznaniu
(
Fechner I.
,
Ciesielski J.
), s. 62
artykuł:
MAP w opakowaniach jednostkowych swiezego miesa
, s. 64
artykuł:
Nowy transporter tasmowy serii 2400 firmy Intralox
, s. 67-68
artykuł:
Zoptymalizowane procesy dojrzewania klimatycznego z wykorzystaniem systemu CLIMAMAT STAR Plus
, s. 68
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.