PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2002
Tom
---
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Seminarium firmy Ch.Hansen Poland - Rynek i produkty spozywcze Dalekiego Wschodu na przykladzie Tajlandii
, s. 4
artykuł:
XXXII Ogolnopolski Konkurs Wiedzy z zakresu technologii Miesa
(
Jankiewicz L.
), s. 4
artykuł:
Konsumencki Znak Jakosci 2002
(
Zakrzewski J.
), s. 8
artykuł:
Miedzynarodowe Targi w Brnie
, s. 10
artykuł:
Stowarzyszenie Rzeznikow i Wedliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej. Obchody 80-lecia powstania pierwszej ponadcechowej organizacji rzeznicko-wedliniarskiej
, s. 12
artykuł:
Wykorzystanie odpadow pochodzenia zwierzecego
(
Seifert H.
,
Westphal G.
), s. 14-18
artykuł:
Uzycie pradu elektrycznego podczas wykrwawiania trzody chlewnej
(
Thiemig F.
,
Oelker P.
), s. 20
artykuł:
Miesnie piersiowe indykow. Glikoliza posmiertna i wlasciwosci technologiczne
(
Hahn G.
,
Malenica M.
,
Muller W. D.
,
Taubert E.
,
Petrak T.
), s. 26
artykuł:
Gazowe oszolamianie drobiu. [Czesc druga] Wielofazowe systemy oszolamiania w atmosferze modyfikowanej [systemy CAS]
(
Barton Gade P.
,
Von Holleben K.
,
Von Wenzlawowicz M.
), s. 30
artykuł:
Tansza produkcja jeszcze lepszych fermentowanych wedlin surowych
(
Pezacki W.
), s. 36-38
artykuł:
Polaczenie urzadzen etykietujaco-wazacych [PAZ] w dzialach konfekcjonowania
(
Schalk H.
,
Krzywinski A.
), s. 46-47
artykuł:
System ValueTrack - wytwarzanie gotowych produktow na jednej linii
, s. 48
artykuł:
Mieso jako zywnosc bezpieczna
(
Honikel K. O.
), s. 50
artykuł:
Elektroniczny jezyk - nowy wymiar analizy sensorycznej
(
Kuhne D.
), s. 52
artykuł:
Koniecznosc ochrony znakow towarowych
(
Strykowski K.
), s. 54-55
artykuł:
Mleczan sodu i potasu - naturalne dodatki przedluzajace trwalosc
, s. 57
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.