PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2003
Tom
07
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Wplyw lecytyny w proszku na czerstwienie pieczywa. Czesc II
(
Sobieraj I.
), s. 10
artykuł:
Tort z Ksiegi Guinessa
, s. 14-15
artykuł:
Lodowe cuda
(
Dawid W.
), s. 20
artykuł:
Nowoczesna prezentacja - nowoczesny sprzet
(
G.O.
), s. 22
artykuł:
Pasty i dekoracje
, s. 26
artykuł:
Kwas mlekowy jako dodatek do zywnosci
(
Gawloska A.
), s. 39
artykuł:
Mleko jako dodatek
(
Baranowicz A.
), s. 40
artykuł:
Ostre wymagania wobec czekolady
(
Zawiszowski A.
), s. 46
artykuł:
Najlepsi uczniowie
(
Nestoruk-Bobowska L.
), s. 48-49
artykuł:
System wentylacji z odzyskaniem ciepla
(
Kundzicz M.
), s. 50-51
artykuł:
Swiatowy plac targowy
(
Abramczyk A.
), s. 53
artykuł:
Pierwsze rozliczenie za nami
(
Nowak M. C.
), s. 54-55
artykuł:
Niepelnosprawni pracownicy
(
Bryla R.
), s. 56-57
artykuł:
Belgijskie margaryny
, s. 58
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.