PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2002
Tom
56
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Ocena mikrobiologiczna tusz oraz skutecznosci mycia i dezynfekcji
(
Wojton B.
), s. 7-8
artykuł:
Nowe produkty miesne. Cz.II. Opracowywanie i komercjalizacja nowych produktow miesnych
(
Bartnikowska E.
,
Zawadzka K.
), s. 10-12
artykuł:
Wlasciwosci oszczypkow z mleka owczego, krowiego i mieszaniny mleka krowio-owczego
(
Wszolek M.
,
Bonczar G.
), s. 14-16
artykuł:
Program SAPARD - wybrane problemy wystepujace podczas przygotowywania wniosku o pomoc finansowa
(
Babuchowski A.
), s. 20-21
artykuł:
Jakosc i prawidlowosc obrotu wyrobami winiarskimi
, s. 23
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.