PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2006
Tom
60
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Nowe substancje dodatkowe do zywnosci
(
Gajda J.
), s. 14-16
artykuł:
Mikrokapsulkowanie aromatow
(
Janiszewska E.
,
Witrowa-Rajchert D.
), s. 40-45
artykuł:
ISO 22000:2005 - pierwsza miedzynarodowa norma zarzadzania bezpieczenstwem zywnosci
(
AG
,
JL
,
RP
), s. 47
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.