PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Animal and Feed Sciences
Rocznik
1992
Tom
01
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Sire evaluations at different levels of milk production
(
Zarnecki A.
,
Strzalkowski W.
), s. 9-14
artykuł:
Protein content in the diet for fattening lambs. 1. Live weight gain, efficiency of feed utilization and digestibility of nitrogen and amino acids in the small intestine
(
Zebrowska T.
,
Zebrowska H.
,
Pajak J.
), s. 15-25
artykuł:
Protein content in the diet for fattening lambs. 2. The chemical and amino acid composition of the body and utilization of amino acids apparently absorbed in the small intestine
(
Pajak J.
,
Zebrowska T.
,
Zebrowska H.
), s. 29-36
artykuł:
The effect of feeding triticale and rape seed products on sensory characteristics of broiler meat
(
Gardzielewska J.
,
Kortz J.
,
Uzieblo L.
,
Tarasewicz Z.
,
Karamucki T.
), s. 58-63
artykuł:
A simple in vitro test for evaluation of the usefulness of industrial enzymes as additives to broiler diet based on rye
(
Smulikowska S.
), s. 65-70
artykuł:
The chemical composition of different types and varieties of pea and the digestion of their protein in pigs
(
Gdala J.
,
Buraczewska L.
,
Grala W.
), s. 71-79
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.