PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2003
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Rada Gospodarki Zywnosciowej o akcesji i problemach sektora rolno-spozywczego
(
Szafraniec G.
), s. 10-11
artykuł:
Propozycje nowych przepisow unijnych
(
Jarecki A.
), s. 21-23
artykuł:
Problemy bezpieczenstwa i higieny zywnosci. Cz.II
(
Babuchowski A.
), s. 12-13
artykuł:
Plesniakowiec lsniacy
(
Ciepielewska D.
,
Kordan B.
), s. 39
artykuł:
Ogrom zadan zwiazanych z implementacja prawa wspolnotowego
(
Wojciechowski T.
), s. 6-7
artykuł:
Ocena skutecznosci zabiegu
(
Kwiatek K.
), s. 34-35
artykuł:
Mykotoksyny - realne zagrozenie
, s. 32
artykuł:
Luka prawna
(
Zabicki W.
), s. 14-16
artykuł:
Listeria monocytogenes
(
Kuroczycki-Saniutycz S.
), s. 45
artykuł:
Jaka jest rola Kodeksu Zywnosciowego w Polsce?
(
Bieniek A.
), s. 48
artykuł:
HACCP - etapy wdrazania systemu
(
Kolozyn-Krajewska D.
,
Sikora T.
), s. 24-25
artykuł:
Czy i dlaczego weryfikowac?
(
Kwiatek K.
,
Kudyba E.
), s. 26-27
artykuł:
Akryloamid - fakty i mity. Cz.I
(
Bartnikowska E.
), s. 43-44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.