PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Animal Science. Supplement
Rocznik
2003
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Nutritive value and quality of galega [Galega orientalis Lam.] silages
(
Skorko-Sajko H.
,
Tywonczuk J.
,
Minakowski D.
,
Sajko J.
)
artykuł:
Influence of microbial phytase additive in sow diets on reproductive traits and rearing of piglets
(
Krasucki W.
,
Matras J.
,
Grela E. R.
)
artykuł:
The qualitative composition of fibre in lupin extrudates depending on the extrusion-cooking conditions
(
Kiczorowska B.
,
Lipiec A.
,
Ciowch A.
)
artykuł:
The effect of extrusion cooking and storage time on the stability of vitamin C
(
Adamski K.
,
Kruczynska H.
)
artykuł:
The effect of vitamin E and soybean oil supplementation to fattening pig diets and the heat processing of pork on digestibility of amino acids in rats
(
Sawosz E.
,
Orzechowska A.
,
Skomial J.
,
Niemiec T.
)
artykuł:
The effect of substituting an antibiotic growth stimulant compound feeds with an acidifying preparation on rearing results of piglets
(
Mroczek I.
,
Frankiewicz A.
,
Potkanski A.
,
Miettinen H.
)
artykuł:
The effect of various grains in grower diet on broiler performance and dietetic value of carcass
(
Kaminska B. Z.
)
artykuł:
The effect of supplemental probiotic, antibiotic or organic acids in naked oats based diets on performance and fatty acid composition of pig backfat and meat
(
Semeniuk V.
,
Grela E. R.
)
artykuł:
Effect of main components of feed on cholesterol level in rats
(
Hanczakowski P.
,
Szymczyk B.
)
artykuł:
Effect of yeasture on performance results of rabbits
(
Matusevicius P.
)
artykuł:
The influence of adding rancid oil to growing-finishing pig diets on serum enzyme activity and morphological state of the liver
(
Sawosz E.
,
Lechowski R.
,
Fiedorowicz S.
,
Bielecki W.
)
artykuł:
Effect of limestone meal or grit in laying hen diets on egg shell quality
(
Koreleski J.
,
Swiatkiewicz S.
)
artykuł:
The effect of dietary fat on the fatty acid composition of muscle fat in calves
(
Niwinska B.
,
Strzetelski J. A.
,
Bilik K.
,
Pustkowiak H.
)
artykuł:
Organic acids as growth promoters in the feeding of growing-finishing pigs
(
Lipinski K.
,
Tywonczuk J.
)
artykuł:
Influence of supplemental betaine and B-group vitamins in mixtures with different level of methionine on lipid metabolism in growing-finishing pigs
(
Skomial J.
,
Gagucki M.
)
artykuł:
Application of Camelina sativa, its seeds, extrudate and oil cake in diets for broiler chickens and the effect on rearing indices and carcass quality
(
Jaskiewicz T.
,
Matyka S.
)
artykuł:
Effect of supplemental vitamin C and cold stress on performance of broiler chickens
(
Sosnowka-Czajka E.
,
Skomorucha I.
,
Herbut E.
)
artykuł:
Effect of type of fat and antioxidant in the diet for laying hens on the quality of eggs
(
Swiatkiewicz S.
,
Koreleski J.
)
artykuł:
The effect of different protein level in feed on yolk sac resorption and changes of some allometric parameters of gastrointestinal tract in chicks
(
Wertelecki T. J.
,
Jamroz D.
)
artykuł:
Utilization of zinc from the yeast Saccharomyces cerevisiae by sheep
(
Kinal S.
,
Dobrzanski Z.
,
Korniewicz A.
,
Slupczynska M.
)
artykuł:
The effect of Crplus3 in the form of yeast preparation on productive results of broiler fattening
(
Arkuszewska E.
,
Zarski T. P.
)
artykuł:
Effect of diet type on chemical composition of broiler chicken meat
(
Poltowicz K.
,
Wezyk S.
,
Calik J.
)
artykuł:
Probiotic preparations in the mixtures for fatteners
(
Sokol J. L.
,
Fabijanska M.
,
Bobel B. K.
,
Bekta M.
,
Karas J.
,
Stecka K.
)
artykuł:
Effect of herbal additions on productivity and selected indices of slaughter analysis and blood serum in broiler chickens
(
Korczak I.
,
Grabowicz M.
)
artykuł:
Estimation of in vitro dry matter digestibility using the filter bag method
(
Ludwin J.
,
Kowalski Z. M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.