PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2006
Tom
58
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Rozmawiamy z Krzysztofem Debickim Prezesem Zarzadu 'Dobroslawa' Sp. z o.o. w Slawie
(
Witek M.
), s. 8-9
artykuł:
Wedzenie produktow miesnych
(
Kowalski R.
,
Pyrcz J.
), s. 10
artykuł:
Preparaty dymu wedzarniczego w przemysle miesnym
(
Kolanowski W.
), s. 14-15
artykuł:
Wybor metody wytwarzania dymu a ochrona srodowiska i jakosc wedzonego produktu
(
Klawitter E.
,
Bafia N.
), s. 16
artykuł:
Modyfikacja systemu rozbioru poltusz z mlodego bydla rzeznego
(
Strzelecki J.
,
Tyszkiewicz S.
,
Borzuta K.
,
Borys A.
,
Grzeskowiak E.
), s. 24-26
artykuł:
Zawartosc tluszczu srodmiesniowego w miesie wieprzowym
(
Blicharski T.
,
Hammermeister A.
,
Pierzchala M.
), s. 30-33
artykuł:
Charakterystyka surowca konskiego
(
Zin J.
,
Slowik W.
), s. 34-35
artykuł:
Higiena uboju
(
Kundzicz M.
), s. 36-37
artykuł:
Ranking zakladow drobiarskich
(
mw
), s. 50
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.