PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Nauka Przyroda Technologie. Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Rocznik
2009
Tom
03
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Wlasciwosci reologiczne i topliwosc analogow serow topionych z dodatkiem izolatu bialek serwatkowych
(
Solowiej B.
)
artykuł:
Zywnosc dla dzieci - podstawowe kryteria oceny
(
Weker H.
,
Wiech M.
)
artykuł:
Porownanie wybranych wlasciwosci miodow pszczelich jasnych i ciemnych
(
Majewska E.
)
artykuł:
Porownanie technik oczyszczania ekstraktow z zywnosci zawierajacej pestycydy chloroorganiczne oraz anality z grupy PCB
(
Beyer A.
,
Biziuk M.
)
artykuł:
Wplyw dodatku produktow owsianych na jakosc pieczywa pszennego
(
Wolska P.
,
Ceglinska A.
,
Rudzinska A.
)
artykuł:
Prognozowanie bezpiecznego okresu trwalosci farszu do produkcji pasztetu
(
Szablewski T.
,
Cegielska-Radziejewska R.
,
Kaczmarek A.
,
Kijowski J.
,
Zabielski J.
)
artykuł:
Wysokotemperaturowa bioremediacja sciekow z przemyslu ziemniaczanego z wykorzystaniem mieszanej kultury bakteryjnej
(
Nowak J.
,
Lasik M.
)
artykuł:
Slodycz trehalozy w roztworach wodnych i sokach owocowych
(
Korzeniowska-Ginter R.
)
artykuł:
Comparison of oxidative stability of different edible oils
(
Gromadzka J.
,
Wardencki W.
)
artykuł:
Wplyw izolacji i obrobki termicznej na strawnosc skrobi grochu
(
Piecyk M.
,
Godlewska M.
)
artykuł:
Wplyw dodatku chlorku sodu na wlasciwosci reologiczne pian otrzymanych z preparatow bialek serwatkowych
(
Nastaj M.
)
artykuł:
Wplyw parametrow procesu na przebieg suszenia konwekcyjno-mikrofalowego spienionego przecieru jablkowego
(
Jakubczyk E.
,
Gondek E.
)
artykuł:
Ksztaltowanie sie zawartosci zwiazkow azotowych w mleku klaczy i kumysie oraz ich liofilizatach
(
Dankow R.
,
Cais-Sokolinska D.
,
Pikul J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.