PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Prace i Materiały Zootechniczne. Zeszyt Specjalny
Rocznik
2002
Tom
---
Numer
13
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
13
artykuł:
Wstepne badania nad dopracowaniem krajowej metody referencyjnej szacowania miesnosci tusz wieprzowych
(
Kocwin-Podsiadla M.
,
Krzecio E.
,
Zybert A.
,
Antosik K.
), s. 71-76
artykuł:
Wspolzaleznosci miedzy cechami polrocznych knurkow pieciu ras ocenianych przyzyciowo
(
Michalska G.
,
Nowachowicz J.
), s. 99-107
artykuł:
Wplyw trzebienia knurkow na wlasciwosci fizykochemiczne miesa tucznikow
(
Szmanko T.
,
Rzasa A.
,
Joda J.
), s. 157-165
artykuł:
Wplyw otluszczenia, umiesnienia i masy ciala loszek przy pierwszym pokryciu na ich dalsza uzytkowosc rozplodowa
(
Rekiel A.
,
Wiecek J.
), s. 131-138
artykuł:
Wartosc tuczna i rzezna tucznikow pbz x [duroc x pietrain] o roznej masie ciala w dniu uboju
(
Gardzinska A.
,
Migdal W.
,
Wantula M.
,
Stawarz M.
), s. 49-54
artykuł:
Mozliwosci poprawy dokladnosci szacowania udzialu miesa w tuszach wysokomiesnych swin
(
Ostrowski A.
,
Blicharski T.
), s. 115-120
artykuł:
Miesnosc tuszy a jakosc miesa swin o genetycznej odpornosci na stres
(
Kapelanski W.
,
Grajewska S.
,
Kuryl J.
), s. 63-70
artykuł:
Jakosc miesa z tusz tucznikow zaliczonych do klasy E, U i R w systemie klasyfikacji EUROP
(
Daszkiewicz T.
,
Wajda S.
), s. 31-35
artykuł:
Charakterystyka jakosci miesa wieprzowego pozyskiwanego z tusz klasyfikowanych w systemie EUROP na podstawie miesnosci szacowanej aparatem Ultra Fom 100 badz metoda dysekcji
(
Kortz J.
,
Karamucki T.
,
Rybarczyk A.
,
Gardzielewska J.
,
Jakubowska M.
,
Natalczyk-Szymkowska W.
), s. 77-83
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.