PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Nauka Przyroda Technologie. Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Rocznik
2010
Tom
04
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Wplyw genisteiny i daidzeiny na proces rozpuszczania membrany lipidowej w obecnosci detergentu
(
Dwiecki K.
,
Polewski K.
)
artykuł:
Wplyw zabiegow technologicznych stosowanych podczas produkcji kaszy gryczanej na zawartosc blonnika pokarmowego
(
Gorecka D.
,
Dziedzic K.
,
Sell S.
)
artykuł:
Startery fermentacji w produkcji pieczywa pszenno-owsianego
(
Kawka A.
,
Rausch P.
,
Budna A.
)
artykuł:
Wplyw jonow Fe2 plus dzialajacych na kielkujace nasiona soi, lucerny oraz ziarniaki pszenicy na zawartosc skrobi i cukrow redukujacych
(
Zielinska-Dawidziak M.
,
Piasecka-Kwiatkowska D.
,
Twardowski T.
)
artykuł:
Ocena ryzyka zanieczyszczenia mikrobiologicznego w piekarni z uwzglednieniem procesu wytwarzania pieczywa zytniego
(
Czerwinska E.
,
Piotrowski W.
)
artykuł:
Skrobia modyfikowana fizycznie jako zrodlo wegla dla Bifidobacterium sp. w badaniach in vitro oraz in vivo
(
Le T.-B. J.
,
Krasowska M.
,
Aniola J.
,
Szyngwelski R.
,
Tubacka M.
,
Lewandowicz G.
)
artykuł:
Temperaturowe wlasciwosci farszow miesnych badane technika NMR
(
Baranowska H. M.
)
artykuł:
Wplyw nastrzykiwania solanka peklujaca i masowania na zmiany mikrostruktury dwoch czesci miesnia najdluzszego grzbietu swin
(
Krzywdzinska-Bartkowiak M.
,
Gajewska-Szczerbat H.
,
Dolata W.
)
artykuł:
Wplyw efektywnosci zabiegu rekondycjonowania wybranych odmian bulw ziemniaka na barwe frytek
(
Grudzinska M.
,
Zgorska K.
)
artykuł:
Wplyw temperatury na efektywnosc procesu drylowania w produkcji wisni mrozonej
(
Kalisz S.
,
Obiedzinski M.
)
artykuł:
Zwiazki fenolowe - charakterystyka i znaczenie w technologii zywnosci
(
Jeszka M.
,
Flaczyk E.
,
Kobus-Cisowska J.
,
Dziedzic K.
)
artykuł:
Tluszcze smazalnicze - jakosc, degradacja termiczna i ochrona
(
Kmiecik D.
,
Korczak J.
)
artykuł:
Mozliwosci wykorzystania gryki w produkcji zywnosci funkcjonalnej
(
Dziedzic K.
,
Gorecka D.
,
Kobus-Cisowska J.
,
Jeszka M.
)
artykuł:
Zastosowanie roznicowej kalorymetrii skaningowej DSC do oceny wlasciwosci termodynamicznych miodu pszczelego i substancji stosowanych do jego falszowania
(
Tomaszewska-Gras J.
,
Kijowski J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.