PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2007
Tom
57
Numer
2[A]
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2[A]
artykuł:
Usability of beef conductivity properties for assessment and control of its ripeness
(
Banach J. K.
,
Zywica R.
), s. 25-28
artykuł:
Theoretical model for fluid bed drying of cut celery
(
Zaremba R.
,
Jaros M.
), s. 211-214
artykuł:
Temperature changes during vacuum drying of defrosted and osmotically dehydrated strawberries
(
Piotrowski D.
,
Lenart A.
,
Borkowska O.
), s. 141-146
artykuł:
Relation between mass and drop height at impact causing the bruising of apple
(
Stropek Z.
,
Golacki K.
), s. 165-167
artykuł:
Quality indicator of agricultural products
(
Jaros M.
,
Trajer J.
), s. 79-82
artykuł:
Investigation of interactions between glucose and fructose in aqueous mixtures
(
Bakier S.
), s. 7-16
artykuł:
Influence of vegetable-herbal mixture composition and moisture content on strength properties of produced extrudates
(
Grochowicz J.
,
Sobczak P.
), s. 71-74
artykuł:
Influence of temperature and water content on the rheological properties of Polish honeys
(
Bakier S.
), s. 17-23
artykuł:
Influence of study method on description of pear texture properties
(
Nadulski R.
), s. 115-120
artykuł:
Influence of storage on the quality of natural antioxidants in fruit beverages
(
Zukiewicz-Koc W.
,
Kalbarczyk J.
), s. 223-225
artykuł:
Influence of sterilization process on antioxidative properties of broad bean seeds
(
Wolosiak R.
,
Lewicki P. P.
,
Piecyk M.
,
Worobiej E.
,
Druzynska B.
,
Majewska E.
), s. 201-206
artykuł:
Influence of plant fibre with a soluble fraction upon structure stabilisation and colour changes of two-component meat products
(
Poltorak A.
,
Wierzbicka A.
), s. 147-150
artykuł:
Influence of mixture temperature after conditioning on kinetic stability of pellets
(
Zawislak K.
,
Sobczak P.
,
Grochowicz J.
), s. 215-218
artykuł:
Influence of hydrothermal processes on final moisture content of barley grain
(
Panasiewicz M.
), s. 129-135
artykuł:
Factors influencing electrical energy consumption in fruit and vegetables processing plants
(
Wojdalski J.
,
Drozdz B.
,
Lubach M.
), s. 195-199
artykuł:
Effect of die hole diameter in the extruder on energy consumption and quality indices of maize-buckwheat extrudate
(
Ekielski A.
,
Majewski Z.
,
Zelazinski T.
), s. 53-56
artykuł:
Effect of conditions of confined compression on properties of wheat agglomerates
(
Olejarczyk P.
,
Skonecki S.
), s. 125-128
artykuł:
Dynamics of colour changes in different apple varieties during drying
(
Biller E.
,
Ekielski A.
,
Zaremba R.
), s. 35-39
artykuł:
Changes of selected physical properties at wheat grain due to thermal processing using infra-red radiation
(
Andrejko D.
), s. 3-6
artykuł:
Application of instrumental colour measurement as an indicator of changes occurring in wheat bakery products during production process
(
Biller E.
,
Ekielski A.
), s. 29-34
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.