PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2001
Tom
---
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Zaklad miesny XXI wieku
, s. 16
artykuł:
XXXI ogolnopolski konkurs wiedzy z zakresu technologii miesa w Krotoszynie
, s. 12
artykuł:
Wplyw wielkosci dodatku fosforanow na jakosc szynek gotowanych
, s. 42
artykuł:
Wplyw warunkow kutrowania surowcow miesnych i tluszczowych na jakosc farszow i wedlin
(
Dolata W.
), s. 26
artykuł:
Sztuka zdrowego miesa - seminarium firmy Sokolow SA
, s. 6
artykuł:
Procedury rozliczania kosztow w przemysle spozywczym
(
Wallner E.
,
Hofback D.
), s. 76
artykuł:
Jakosc handlowa artykulow rolno-spozywczych
(
Slowinski M.
), s. 71-72
artykuł:
BSE - czy skaleczenia moga byc miejscem infekcji?
, s. 32-33
artykuł:
Badania na obecnosc wlosni w miesie - czy nadal sa konieczne?
, s. 36-37
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.