PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2003
Tom
51
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Podstawowa charakterystyka tluszczow
(
Krygier K.
), s. 6-8
artykuł:
Piece Bongard - zarowno pokladowe jak i obrotowe - od lat sa uzytkowane przez polskich piekarzy
, s. 28-30
artykuł:
O nowym piecu obrotowym i innych nowosciach
(
Kania-Lentes P.
), s. 32-34
artykuł:
Dla kazdej piekarni
(
Jarosz K.
), s. 44-45
artykuł:
U zrodel kawy
(
Wasielewski D.
), s. 56-57
artykuł:
Tlusty Czwartek w Tajfunie
(
Marcinek Z.
,
Cielniaszek W.
,
Dziuk T.
), s. 65
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.