PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2006
Tom
54
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Znakowanie pieczywa wartoscia odzywcza na podstawie obliczenia uwzgledniajacego sklad recepturowy i zawartosc skladnikow podanych w tabelach wartosci odzywczej
(
Szafulera W.
), s. 18
artykuł:
Walne zebranie SRzP RP. Region Lubelszczyzna
(
Stus M.
), s. 52
artykuł:
Udana transformacja: z nieczynnej masarni - nowoczesna piekarnia
(
Gubala W.
), s. 26-27
artykuł:
Swieto Chleba w Gdansku - pod patronatem sw. Klemensa
(
Stus M.
), s. 50-51
artykuł:
Slowo klucz - elastycznosc. Aktualny stan prawny w zakresie stosowania HACCP w produkcji srodkow spozywczych - mozliwosci ulatwien
(
Staszewska E.
,
Janik M.
), s. 2-3
artykuł:
Jestes chory - nie wolno ci pracowac przy produkcji zywnosci
(
Paprocki J.
), s. 86
artykuł:
Holenderska specjalnosc: stroopwafel
(
Wytrykus A.
), s. 68
artykuł:
Balagan w terminologii i klasyfikacji produktow piekarskich i ciastkarskich
(
Piesiewicz H.
), s. 38-39
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.