PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2001
Tom
49
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Zamienniki sacharozy
(
Leszczynski W.
), s. 36-39
artykuł:
Wdrazanie nowego prawa zywnosciowego
(
Lubczynska H.
), s. 20
artykuł:
Targi lodziarskie w Kijowie
(
Panasiuk E.
), s. 68
artykuł:
Suchy gluten pszenny - produkcja, wlasciwosci i zastosowanie
(
Gil Z.
,
Marczynski J.
), s. 12
artykuł:
Stacje benzynowe pachnace chlebem
, s. 26
artykuł:
Slodki Lider Przedsiebiorczosci ze Sluzewca
(
Gubala W.
), s. 56-58
artykuł:
Przemysl zbozowo-mlynarski powinien poglebic swoje zwiazki z piekarstwem
, s. 6-7
artykuł:
Otwarcie nowej siedziby APC-AGRA we Wroclawiu
, s. 34
artykuł:
Odpisy amortyzacyjne i skladki na ubezpieczenie auto casco samochodu osobowego wpisanego w ewidencje srodkow trwalych a koszt uzyskania przychodu
(
Paprocki J.
), s. 70-71
artykuł:
Nowelizacja kodeksu pracy - pieciodniowy tydzien pracy
(
Paprocki J.
), s. 71
artykuł:
Nowe regulacje w dziedzinie gospodarki odpadami opakowaniowymi
(
Zakowska H.
), s. 2-5
artykuł:
Marcepan
, s. 60-61
artykuł:
Le diable sucre i kazimierskie koguty
, s. 28
artykuł:
Ladny gest
(
Gubala W.
), s. 30
artykuł:
Kawa
(
Nebesny E.
,
Budryn G.
), s. 40-42
artykuł:
Jeszcze o racjonalnym i ekonomicznie uzasadnionym wtornym przerobie pieczywa niesprzedanego
(
Kownacki J.
), s. 16
artykuł:
ISM - nowe wizerunki slodyczy
(
Lazarowicz A.
), s. 45-48
artykuł:
Interaktywne zrodlo informacji w sieci dla technologow zywnosci
, s. 44
artykuł:
Francuscy i polscy eksperci zbozowi u Prezydenta RP
(
Anbroziak Z.
), s. 11
artykuł:
Europejskie spotkanie cukiernicze
(
Kania-Lentes P.
), s. 52-54
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.