PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2009
Tom
08
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Flocculants application for precipitation and separation of proteins from Lens culinaris cv. Tina
(
Baraniak B.
,
Swieca M.
,
Slowik A.
), s. 33-40
artykuł:
Role of p-aminobenzoic acid [PABA] in modeling selected properties of bakery yeast
(
Gientka I.
,
Gut K.
,
Duszkiewicz-Reinhard W.
), s. 41-51
artykuł:
Effect of dietary fructans and chromium [III] supplementation on apparent fat digestibility and blood lipid indices in rat
(
Krejpcio Z.
,
Wojciak R. W.
,
Staniek H.
,
Wisniewska J.
), s. 85-92
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.