PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1995
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Zwiazki biologicznie czynne w zywnosci pochodzenia roslinnego
(
Kozlowska H.
), s. 11-15
artykuł:
Zawartosc kadmu, olowiu, cynku i miedzi w wybranych warzywach z ogrodkow dzialkowych Lublina
(
Michalak A.
,
Bulinski R.
), s. 114
artykuł:
Zarzadzanie dostawami w palarni kawy Caffee Union Poland sp. z o.o. w Swadzimiu k.Poznania
(
Luczak J.
), s. 141-142
artykuł:
Wystepowanie Listeria monocytogenes w mleku surowym i produktach mlecznych w Polsce
(
Rola J. G.
,
Wojton B.
,
Michalski M. M.
), s. 117-118
artykuł:
Wplyw wybranych czynnikow srodowiska zewnetrznego na jakosc tluszczow jadalnych w sferze poprodukcyjnej
(
Czechowska-Liszka M.
), s. 131-132
artykuł:
Wplyw roznych stezen pirosiarczynu sodu i czasu skladowania na bialosc i pozostalosci dwutlenku siarki mrozonych pieczarek
(
Czapski J.
,
Bakowski J.
), s. 106
artykuł:
Wplyw rodzaju opakowania na jakosc kawy zbozowej
(
Palasinski J.
), s. 135-136
artykuł:
Wplyw procesow fermentacji mlekowej nasion grochu i fasoli na wybrane wskazniki jakosci uzyskanych z nich produktow
(
Czarnecka M.
,
Czarnecki Z.
,
Nowak J.
), s. 123
artykuł:
Wplyw metod pakowania na jakosc pierogow
(
Przybyl H.
,
Cwiertniewski K.
,
Polak E.
), s. 136
artykuł:
Stan, zasady i program certyfikacji artykulow spozywczych
(
Berdowski J. B.
,
Slowinska E.
), s. 41-52
artykuł:
Sklad frakcyjny blonnika pokarmowego w kapuscie glowiastej bialej swiezej i kiszonej
(
Elkner K.
,
Kosson R.
), s. 107
artykuł:
Rola systemow logistycznych w ochronie jakosci produktow spozywczych
(
Lisinska-Kusnierz M.
), s. 140-141
artykuł:
Radiacyjne wyjalawianie przypraw ziolowych
(
Bachman S.
,
Gieszczynska J.
,
Zegota A.
,
Zegota H.
), s. 101-102
artykuł:
Projekty planow HACCP dla wybranych procesow technologicznych w przemysle owocowo-warzywnym
(
Nowakowska B.
,
Owczarek L.
,
Lipowski J.
), s. 142
artykuł:
Pozostalosci hormonow - anabolikow u zwierzat rzeznych w Polsce
(
Wozniak B.
,
Wojton B.
), s. 120
artykuł:
Porownawcza ocena testow sluzacych do kontroli efektywnosci termicznej obrobki produktow sojowych
(
Maslowski A.
,
Szmigielski M.
,
Matyka S.
), s. 113-114
artykuł:
Porownanie jakosci wybranych warzyw z bydgoskich i gdanskich targowisk
(
Barczak B.
), s. 103
artykuł:
Pieczywo bezglutenowe z dodatkiem maki z amarantusa
(
Cacak-Pietrzak G.
,
Dojczew D.
,
Haber T.
,
Lewczuk J.
), s. 121-122
artykuł:
Oszacowanie zdrowotnosci i przetworow drobiowych produkowanych przez firme Drobex-Heintz w Szczecinie
(
Gardzielewska J.
,
Kortz J.
,
Jakubowska M.
,
Cyran A.
,
Natalczyk-Szymkowska W.
,
Karamucki T.
), s. 123-124
artykuł:
Ocena jakosci produktow cukierniczych przechowywanych w roznych foliach opakowaniowych
(
Ucherek M.
), s. 137
artykuł:
Nowoczesne opakowania do produktow spozywczych jako element systemu produkt-opakowanie-srodowisko zewnetrzne
(
Kolek J.
), s. 133
artykuł:
Modele migracji skladnikow opakowan z tworzyw sztucznych do produktow spozywczych [przyklady obliczen numerycznych]
(
Kolek Z.
), s. 134
artykuł:
Mikrobiologiczne przyczyny dyskwalifikacji zywnosci zwierzecego pochodzenia w Polsce
(
Wojton B.
,
Rozanska H.
), s. 129
artykuł:
Kumulacja metali ciezkich w wybranych warzywach roznych odmian
(
Krelowska-Kulas M.
), s. 111
artykuł:
Ksztaltowanie jakosci opakowania dla produktu spozywczego [na przykladzie koncentratow zup]
(
Urbaniak M.
), s. 137-138
artykuł:
Jakosc wybranych gatunkow herbaty czarnej
(
Kudelka W.
), s. 125-126
artykuł:
Jakosc czipsow ziemniaczanych z produkcji 1994
(
Lisinska G.
,
Peksa A.
,
Tajner A.
), s. 126-127
artykuł:
Gwarantowana jakosc mikrobiologiczna zywnosci a metody predyktywne
(
Kolozyn-Krajewska D.
), s. 53-65
artykuł:
Gwarancje prawdziwosci deklaracji o stanie jakosciowym zywnosci
(
Tyszkiewicz S.
), s. 33-40
artykuł:
Badanie cytologiczne mleka towarowego jako wskaznik jego jakosci higienicznej
(
Fandrejewska M.
), s. 108
artykuł:
Azotany w marchwi
(
Szteke B.
,
Lipowska T.
), s. 119-120
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.