PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2001
Tom
55
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Zywnosc organiczna zwieksza udzial w rynku
, s. 8
artykuł:
Zywnosc genetycznie zmodyfikowana. Czesc II
(
Twardowski T.
), s. 10-12
artykuł:
Produkty miesne jako zywnosc wygodna i funkcjonalna
(
Bartnikowska E.
), s. 13-14
artykuł:
MARKO - firma z wiejskim rodowodem
(
Smolinski E.
), s. 24-25
artykuł:
Strategia marketingowa jako instrument poprawy pozycji rynkowej przedsiebiorstwa. Czesc II
(
Czubak M.
,
Szymanowski W.
), s. 26-28
artykuł:
Oksydazy polifenolowe w przemysle spozywczym
(
Halasinska A.
,
Trzcinska M.
), s. 34-35
artykuł:
Proby zastosowania chitozanu do stabilizacji koloidalnej piwa jasnego
(
Wzorek W.
,
Haberowa H.
,
Brudzynski A.
,
Kwiatkowska J.
), s. 36-38
artykuł:
Syntetyczne substancje slodzace w produkcji dzemow o obnizonej wartosci energetycznej
(
Mitek M.
,
Kielak A.
,
Niewczas J.
), s. 39-41
artykuł:
Polska nauka o zywnosci na przelomie wiekow
(
Rutkowski A.
), s. 42-44
artykuł:
Rosliny straczkowe na forum europejskim
(
Porzucek H.
), s. 46
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.