PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2000
Tom
54
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Zywnosc funkcjonalna [prozdrowotna] w Polsce
(
Krygier K.
,
Tondera L.
), s. 46-47
artykuł:
Znaczenie pomiarow i automatyzacji w zapewnieniu wlasciwej jakosci zywnosci
(
Drozd W.
), s. 95-96
artykuł:
Spomlek w czolowce
, s. 48
artykuł:
Platki sniadaniowe Nestle - samo zdrowie
, s. 44-45
artykuł:
Oslonki Gasior Bar 5
(
Dobosz W. J.
), s. 92-93
artykuł:
Nowosci National Starch w skrobiach ziemniaczanych
, s. 89
artykuł:
Nowoczesne technologie pakowania i mrozenia
(
Juszczyk M.
), s. 90
artykuł:
Koszty powinny przerodzic sie w zyski
(
Stus M. P.
), s. 12-14
artykuł:
HACCP [czesc IV]. Norma dunska DS.3027E:1997
(
Nitecka E.
), s. 52
artykuł:
Droga do sukcesu - PACKMANN
(
Smolinski E.
), s. 80-81
artykuł:
Chlodnictwo w nowoczesnym przemysle spozywczym. Cz.I. Technika
(
Michalowski S.
), s. 70-72
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.