PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1994
Tom
45
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Zawartosc azotanow i azotynow w owocach i warzywach oraz w niektorych innych srodkach spozywczych
(
Nabrzyski M.
,
Gajewska R.
), s. 167-180
artykuł:
Analiza porownawcza wybranych parametrow zywieniowych tluszczu wystepujacego w racjach pokarmowych roznych grup ludnosci Cz.III. Wykorzystanie metod analizy korelacji i regresji do oceny jakosci zywieniowej tluszczu
(
Przyslawski J.
), s. 199-206
artykuł:
Komitet Kodeksu Zywnosciowego FAO/WHO ds.metod analiz i pobierania probek
(
Cwiek-Ludwicka K.
,
Jedrzejczak R.
), s. 207-214
artykuł:
Oznaczanie formaldehydu w przedmiotach uzytku metoda kolorymetryczna z acetyloacetonem Cz.II. Oznaczanie formaldehydu w emulsjach kosmetycznych i wybranych wyrobach chemii gospodarczej
(
Luks E.
,
Kiss E.
,
Kwast M.
,
Malanowska M.
), s. 215-219
artykuł:
Oznaczanie zawartosci formaldehydu w papierze do pakowania zywnosci metoda kolorymetryczna z acetyloacetonem
(
Lewandowska I.
,
Biernat U.
,
Jurkiewicz M.
,
Stelmach A.
), s. 221-224
artykuł:
Badania toksycznosci przewleklej mieszaniny olowiu, kadmu i zelaza podawanych bialym szczurom w wodzie do picia
(
Szulinski S.
,
Szulinska G.
), s. 225-230
artykuł:
Wystepowanie glinu w niektorych srodkach spozywczych
(
Nabrzyski M.
,
Gajewska R.
,
Czuprynska-Rzepko A.
,
Sandak-Bosak K.
), s. 1181-190
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.