PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1995
Tom
04
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Use of nutritional supplements by the elderly living in Marki near Warsaw in relation to dietary intake
(
Pietruszka B.
,
Brzozowska A.
), s. 71-80
artykuł:
Study of factors determining food intake - food preferences
(
Cichon R.
,
Wadolowska L.
,
Zujko M.
,
Klobukowski J.
), s. 81-91
artykuł:
Recovery of proteinaceous substances from chicken heads by proteolysis with soluble papain
(
Surowka K.
,
Fik M.
), s. 41-54
artykuł:
Fruit of berry plants as a source of bio-oils
(
Zadernowski R.
,
Lossow B.
,
Nowak-Polakowska H.
,
Nesterowicz J.
), s. 55-62
artykuł:
Effect of soybean and rapeseed meal in diet on texture and rheological properties of pork from polish breed Wielka Biala Polska and its crosses
(
Lachowicz K.
,
Gajowiecki L.
,
Jacyno E.
,
Czarnecki R.
,
Aleksandrow W.
,
Lewandowska B.
,
Lidwin W.
), s. 31-40
artykuł:
Corper level and activity of superoxide dismutase in serum of rat fed protein and energy deficient diet
(
Szymanska E.
,
Laskowska-Klita T.
,
Bertrandt J.
), s. 63-69
artykuł:
Actual and declared nutrient contents of polish pasteurized hams and shoulders
(
Klossowska B.
,
Tyszkiewicz I.
,
Tyszkiewicz S.
), s. 23-30
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.