PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1999
Tom
43
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Zastosowanie techniki UV do dezynfekcji wody stosowanej w przemysle spozywczym
(
Zamajski R.
), s. 26-28
artykuł:
Woda w przemysle spirytusowo-drozdzowym
(
Stecka K.
,
Milewski J.
,
Badocha E.
), s. 40-41
artykuł:
Woda w Polsce
(
Roman M.
), s. 7-9
artykuł:
Woda - surowiec do produkcji napojow orzezwiajacych
(
Dubiel L.
), s. 43-44
artykuł:
Powolanie Krajowej Rady Przetworstwa i Zamrazalnictwa Owocow i Warzyw
, s. 51
artykuł:
Ocena alternatywnych sposobow dezynfekcji wody w aspekcie ich zalet, wad i kosztow
(
Wasowski J.
), s. 22-26
artykuł:
Jakosc wody w produkcji slodu
(
Baca E.
), s. 39
artykuł:
Dwutlenek chloru i ozonu w uzdatnianiu wody
(
Wisniewski W.
,
Mielczarek M.
), s. 30-31
artykuł:
Alternatywne techniki uzdatniania wody
(
Pietraszek P.
), s. 19-21
artykuł:
Aktualne normatywy jakosci wody przeznaczonej do konsumpcji
(
Wichrowska B.
), s. 10-11
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.