PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1997
Tom
41
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
XXXII Zjazd Delegatow SITSpoz. uczczeniem Zlotego Jubileuszu Stowarzyszenia
(
Przegalinska M. J.
), s. 3-5
artykuł:
Polityka jakosci - polityka przyszlosci
(
Arciszewski M.
), s. 6-8
artykuł:
Niektore problemy racjonalnego wykorzystania odpadow powstajacych podczas otrzymywania produktow pochodzenia fermentacyjnego. [2]
(
Kumider J.
), s. 11-12
artykuł:
Nowe mozliwosci technologiczne w redukcji zawartosci dwuacetylu w piwie
(
Bednarski W.
,
Nordberg M.
,
Tomasik J.
), s. 13-15
artykuł:
Ocena jakosci wybranych szczepow drozdzy piekarskich
(
Gniewosz M.
,
Sobczak E.
,
Kucinska I.
), s. 18-20
artykuł:
Proby wykorzystania bananow do produkcji spirytusow naturalnych
(
Nielepkowicz-Charczuk A.
,
Balcerek M.
), s. 27-30
artykuł:
Wybrane gatunki warzyw mrozonych w produkcji i handlu zagranicznym
(
Kubiak K.
,
Krajewski A.
), s. 31-34
artykuł:
Badania marketingowe rynku sokow owocowych i warzywnych
, s. 34-35
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.